Over ons

B&P. Weet waar je mee bezig bent.

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

 

Juridische informatie
Een overzicht van alle relevante juridische informatie, handelsnamen, algemene voorwaarden en inkoopvoorwaarden.

Klachten en klokkenluidersregeling
B&P staat voor kwaliteit. Dat dragen we graag uit. Binnen onze organisatie doen we er alles aan om die kwaliteit te waarborgen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (VMO)
Bij B&P is maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en daarom geïntegreerd in onze organisatie en in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Sponsoring
B&P draagt haar steentje bij als belangrijke en betrokken sponsor van diverse goede doelen.

Disclaimer
De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van B&P Performance Group. B&P Performance Group stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg samen en doet haar uiterste best deze informatie zo actueel en compleet mogelijk te houden. B&P Performance Group kan echter geen garantie geven dat de informatie op deze website juist en/of volledig is en/of blijft. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.