Franchise & Formule Advies

Een compleet franchisemenu!

B&P Franchise & Formule Advies biedt het complete menu voor succesvolle franchise- en formuleorganisaties. Wij bieden een breed palet aan diensten en innovatieve producten en kunnen u van A tot Z adviseren, begeleiden en ondersteunen. Dat varieert van begeleiding en advisering van bestaande en startende formules en het verbeteren van het bedrijfsresultaat, tot aan het coachen van franchisenemers. Daarnaast bieden wij innovatieve producten als Zippy: een uniek Management Informatie Systeem, Sam: een interactief beoordelingssysteem en Scienta: een online handboekomgeving.

Wij dragen niet alleen oplossingen aan, maar zorgen er ook voor dat die oplossingen daadwerkelijk geïmplementeerd worden in de organisatie. Daarnaast kunnen wij dankzij onze jarenlange gespecialiseerde kennis en ervaring, de verbindende factor vormen tussen franchisegever en franchisenemer zodat er optimale synergie ontstaat.

B&P Franchise & Formule Advies is geassociëerd lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Bezoek voor meer informatie de website.

Print

Franchise-opleidingen

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut bieden wij trainingen en opleidingen gericht op de franchise- en formulewereld.

Voorzitterschap & interim-management

Wij beschikken over ervaring als franchisegever, franchisenemer én ondernemer, waardoor wij voor elke franchise- en formuleorganisatie op adequate wijze specifieke posities kunnen vervullen.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats zodat u de juiste keuze kunt maken.

Werving & selectie

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. Wij helpen u bij het voorkomen van de traditionele valkuilen.

Franchisecontracten & franchisehandboeken

Dé integrale elementen van een formule. In een (franchise)contract worden de uitgangspunten van de formule juridisch vastgelegd. Het handboek vormt dé praktische uitwerking van de formule.

Ontwikkeling (nieuwe) formules

Zowel voor een bestaande, succesvolle organisatie als voor een nieuw idee of concept, geldt dat u wellicht nadenkt over een mogelijke vorm van commerciële samenwerking.

Formule-begeleiding

Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!