Franchise & Formule Advies

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. Wij helpen u bij het voorkomen van de traditionele valkuilen.

Werving & selectie

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. De drang om snel te willen groeien en het doen van concessies aan de kwaliteit zorgen voor een afbreuk van uw formule. Wij helpen u bij het voorkomen van deze traditionele valkuilen.

Wij kunnen u ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een optimaal werving- en selectietraject. Er wordt samen met u een werving- en selectieplan opgezet, met ingekaderde beslismomenten om de voortgang te bewaken en te komen tot een positieve match. Ondernemers worden in een vroeg stadium geanalyseerd, wat een besparing aan tijd en geld kan opleveren en resulteert in groei dankzij kwalitatieve partners.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • Werving en selectie van franchisenemers
  • Werving en selectie van franchise- en/of formulemanagers

Second opinion
Indien u besluit om het werving- en selectietraject binnen uw formule in eigen beheer uit te voeren, kunt u ons inschakelen voor een second opinion. In een uitvoerig gesprek beoordelen wij de kandidaat niet alleen op zijn of haar capaciteiten als ondernemer, maar ook of hij of zij past binnen de formule.

Lumina persoonlijkheidsprofielen
Wij bieden ook de mogelijkheid tot het inzetten van Lumina persoonlijkheidsprofielen binnen een werving- en selectietraject. Binnen de franchise- en formulewereld zijn wij de enige adviesorganisatie die gebruik maakt van deze unieke methode.

First Formula. Voor de werving van franchisenemers werken wij nauw samen met First Formula, al meer dan 10 jaar een begrip op het gebied van werving van franchisenemers. Met haar enorme ervaring en grote kennis levert zij dagelijks potentiële franchisenemers bij diverse franchise- en formuleorganisaties.

Logo First Formula

Franchise & Formule Advies

Franchise-opleidingen

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut bieden wij trainingen en opleidingen gericht op de franchise- en formulewereld.

Voorzitterschap & interim-management

Wij beschikken over ervaring als franchisegever, franchisenemer én ondernemer, waardoor wij voor elke franchise- en formuleorganisatie op adequate wijze specifieke posities kunnen vervullen.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats zodat u de juiste keuze kunt maken.

Werving & selectie

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. Wij helpen u bij het voorkomen van de traditionele valkuilen.

Franchisecontracten & franchisehandboeken

Dé integrale elementen van een formule. In een (franchise)contract worden de uitgangspunten van de formule juridisch vastgelegd. Het handboek vormt dé praktische uitwerking van de formule.

Ontwikkeling (nieuwe) formules

Zowel voor een bestaande, succesvolle organisatie als voor een nieuw idee of concept, geldt dat u wellicht nadenkt over een mogelijke vorm van commerciële samenwerking.

Formule-begeleiding

Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!