Franchise & Formule Advies

Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats zodat u de juiste keuze kunt maken.

Vestigingsplaatsonderzoek

Het succes van de formule, maar ook die van de individuele ondernemer, hangt voor een belangrijk deel af van de juiste vestigingsplaats. Heeft u een locatie gevonden en wilt u een onafhankelijke beoordeling? Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ons vestigingsplaatsonderzoek (VPO) geeft inzicht in o.a. de branche, trends- en ontwikkelingen, het verzorgingsgebied en de lokale concurrenten. Natuurlijk bezoeken wij de locatie en beoordelen wij het vestigingspunt. Resultaat van het onderzoek is een prognose van de te verwachten omzet van de beoogde locatie.

Het vestigingsplaatsonderzoek is niet alleen een onafhankelijke beoordeling, maar vormt ook een uitstekende onderbouwing bij een financieringsaanvraag. Ook is het een geschikt instrument om meerdere potentiële vestigingen op een objectieve wijze te kunnen vergelijken, door het gebruik van een uniforme rapportage.

Franchise & Formule Advies

Franchise-opleidingen

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut bieden wij trainingen en opleidingen gericht op de franchise- en formulewereld.

Voorzitterschap & interim-management

Wij beschikken over ervaring als franchisegever, franchisenemer én ondernemer, waardoor wij voor elke franchise- en formuleorganisatie op adequate wijze specifieke posities kunnen vervullen.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats zodat u de juiste keuze kunt maken.

Werving & selectie

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. Wij helpen u bij het voorkomen van de traditionele valkuilen.

Franchisecontracten & franchisehandboeken

Dé integrale elementen van een formule. In een (franchise)contract worden de uitgangspunten van de formule juridisch vastgelegd. Het handboek vormt dé praktische uitwerking van de formule.

Ontwikkeling (nieuwe) formules

Zowel voor een bestaande, succesvolle organisatie als voor een nieuw idee of concept, geldt dat u wellicht nadenkt over een mogelijke vorm van commerciële samenwerking.

Formule-begeleiding

Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!