Accountancy

Wij kunnen u deze administratieve verplichting uit handen nemen en u adviseren over de inrichting van uw loonadministratie.

Salarisadministratie

Wanneer u werknemers in dienst heeft, bent u verplicht een loonadministratie te voeren. De verwerking, administratie en uitbetaling van salarissen is een maandelijks terugkerend ritueel. Juist daarom is het van belang dat u dit efficiënt doet. Daarnaast maakt de snel veranderende en vaak complexe wetgeving het niet altijd even eenvoudig om aan die verplichting te voldoen.

B&P kan u deze administratieve verplichting uit handen nemen en u adviseren over de inrichting van uw loonadministratie. Wij verwerken uw salarisstroken, verzorgen de aangiftes loonheffing, voeren uw verzuimmanagement en adviseren waar nodig. Daarnaast werken we bij B&P met een vooruitstrevend, geautomatiseerd systeem waarbij u alle mutaties digitaal aan ons kunt doorgeven.


Personeel & Salaris Online

unit4personeelsalaris    Klik hier om in te loggen.

Accountancy

Juridisch

Onze juridische dienstverlening richt zich met name op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Ketenadministratie

De financiële administratie van de aangesloten ondernemers wordt op een uniforme wijze gevoerd. Hierdoor is het mogelijk de prestaties met elkaar te vergelijken.

Salarisadministratie

Wij kunnen u deze administratieve verplichting uit handen nemen en u adviseren over de inrichting van uw loonadministratie.

Fiscaal

De fiscale wetgeving is een doolhof van regels. Wilt u hierin niet verdwalen dan heeft u een leidende hand nodig om uit het doolhof te komen.

Audit

Een onafhankelijke en betrouwbare controle van de jaarrekening geeft inzicht aan stakeholders en management.

Accountancy

Ondernemen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Dat vraagt om meer dan een jaarrekening, die wij overigens graag voor u opstellen.