Active business support

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Prestatieverbetering & benchmarking

In de huidige tijd, waar omzetten eerder dalen dan stijgen, is het meer dan ooit belangrijk om de prestaties van uw onderneming en uw personeel nauwlettend in de gaten te houden. Maar hoe behaalt u optimaal rendement uit uw onderneming en uw medewerkers? Hoe verbeterd u processen en de medewerkers die daarbij betrokken zijn? Wat zijn de belangrijkste pijlers en wordt hier ook goed op ingespeeld? En wat is het goede moment om in te grijpen? Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie, zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Sturen op cijfers
Wie een succesvolle onderneming wil, moet altijd inzicht hebben in de actuele bedrijfsvoering en op operationeel niveau bijna dagelijks bijsturen. Actief sturen op cijfers is niet alleen een manier om het hoofd boven water te houden, maar vooral om het succes van je onderneming verder uit te bouwen. Tezamen met ons bepaalt u de belangrijkste pijlers (KPI’s) en kunt u dagelijks bijsturen. Door daarnaast uw medewerkers gericht te instrueren en trainen op deze pijlers raken zij ook meer betrokken en gemotiveerd. Bij verschillende klanten heeft dit een rendementsverbetering van gemiddeld maar liefst 10 procent opgeleverd!

Haalt u rendement uit uw personeel?
Cruciaal voor het succes van een organisatie is de ontwikkeling van het personeel. Vandaag de dag is het buitengewoon noodzakelijk om talenten te ontwikkelen en daarbij te focussen op de doelstellingen en groeimogelijkheden van de organisatie. Wij helpen u bij de training, ontwikkeling en opleiding van uw personeel. Daarmee vergroot u gegarandeerd hun productiviteit, kennis, loyaliteit en inzet. Wij gebruiken in dit traject de beproefde Lumina-methode en het digitale beoordelingssysteem Sam, die wij beide succesvol binnen onze eigen organisatie hebben toegepast.

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie