Active business support

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Outsourcing & interim

Overweegt u uw administratie en rapportage, of een gedeelte hiervan, te outsourcen? Of wellicht om de complete controllerfunctie uit te besteden? Dan haalt u met B&P Performance Group de juiste partner in huis, permanent of op interim basis.

Business Process as a Service (BPaaS)
B&P heeft jarenlange ervaring met het overnemen van administratieve processen en rapportages zoals maandcijfers, kwartaalrapportages en jaarrekeningen. Maar ook de waardevolle stuurinformatie die u van een controller verwacht. Ontzorgen en structurele kostenbesparing zijn daarbij altijd de belangrijkste speerpunten, naast de hoge kwaliteit die wij vanzelfsprekend vinden.

Optimaliseren door innovatiekracht
B&P en innovatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij maken voortdurend gebruik van de nieuwste digitalisatietechnieken om het u als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo heeft B&P sinds 2008 Zippy ontwikkeld. Zippy is een uniek management informatie-systeem waarmee u altijd online inzicht heeft in de financiële van uw bedrijf. Daardoor ziet u met Zippy  razendsnel waar eventuele knelpunten zich bevinden zodat u snel en adequaat kan bijsturen. Kijk voor meer informatie over Zippy op www.myzippy.com.

Een van de organisaties die haar volledige administratie bij ons heeft uitbesteed verwoordt onze dienstverlening als volgt:

Wij hebben sinds een aantal jaren  al onze financiële processen uitbesteed aan B&P en zijn zeer tevreden met hun dienstverlening. B&P is een partij die haar service constant innoveert en verbeterd. Daarnaast hebben we, ondanks dat we onze administratie hebben uitbesteed, altijd online  inzicht in onze belangrijkste bedrijfsinformatie.

Wanneer u kiest voor B&P als uw full-service partner geniet u van de volgende voordelen:

  • Betrokken en persoonlijke full-service partner
  • Proven track record met procesoptimalisaties
  • Significante kostenbesparing
  • Altijd inzicht in uw managementinformatie middels Zippy
  • Een scherpe tariefstelling

 

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie