Active business support

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Internationaal

B&P is aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs. Ons lidmaatschap van MGI opent deuren voor ondernemers met internationale ambities. Doordat wij deel uit maken van dit netwerk van betrouwbare professionals, kunnen wij u optimaal begeleiden en ondersteunen.

15-HRMGILOGO15CM

Er komt het nodige bij kijken om succesvol te kunnen ondernemen buiten onze landsgrenzen. Zo kent niet alleen ieder land andere wetten, maar zijn er ook op fiscaal gebied de nodige verschillen. Dan is het fijn als je kunt terugvallen op betrouwbare vakmensen, die volledig op de hoogte zijn van alle regels, belemmeringen, maar ook kansen. Dankzij ons lidmaatschap van MGI is de drempel om te ondernemen in het buitenland een stuk lager.

Specialisten
MGI is momenteel actief in meer dan 85 landen. Wij brengen u in contact met de beste specialisten van het land waar u wilt opereren, die net als B&P kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Maar het lidmaatschap werkt twee kanten op. Want tegelijkertijd begeleiden en adviseren wij ook buitenlandse ondernemers die zich hier in Nederland willen vestigen.

Wilt u meer weten over ons lidmaatschap van MGI? Kijk dan op de speciale B&P-MGI-website: www.mgi-netherlands.com.

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie