Active business support

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

Inkoopadvies

U staat er misschien niet zo bij stil, maar elke euro die u bespaart op uw kosten, leidt tot een directe verbetering van de winst. Reden te meer om uw indirecte kosten eens goed onder de loep te nemen. Maar we realiseren ons dat u waarschijnlijk geen tijd heeft om eindeloos te onderhandelen met partijen over tarieven of contracten, of dat u liever niet ‘de strijd’ aan wilt gaan met leveranciers waar u al jaren zaken mee doet.

Ook op dit front kan en wil B&P u graag bijstaan. Onze deskundige inkoopadviseurs kunnen een QuickScan maken van al uw kosten en u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen. Bovendien nemen zij u het onderhandelingstraject uit handen en weten zij dankzij hun jarenlange ervaring altijd de scherpste prijs te bedingen. Maar met deze eerste ‘besparingsronde’ houdt het niet op. Ook in de jaren erna blijven wij u actief informeren over welke leverancier voor u het beste en het goedkoopste is.

De voordelen op een rij:

  • Altijd de scherpste prijs voor de beste kwaliteit.
  • De gemiddelde besparing ligt tussen de vijftien en veertig procent, maar is in sommige gevallen nog hoger.
  • Wij bieden onze diensten aan op basis van ‘no cure, no pay’.
  • U profiteert van collectiviteitskorting.
  • U wordt ook in de komende jaren actief geïnformeerd over welke leverancier voor u het beste en het goedkoopste is.

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie