Active business support

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

HRM

Uw personeel vormt het hart van uw onderneming. Het goed invullen van Human Resource Management helpt u meer uit uw mensen te halen. B&P helpt bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen. Van salarisadministratie tot het verzorgen van uw volledige afdeling personeelszaken, wij hebben de kwaliteit en capaciteit in huis om al uw HRM-kwesties op te lossen.

Lumina Learning
B&P beschikt over een aantal gecertificeerde Lumina-consultants die zich hebben gespecialiseerd in organisatieverandering en verbeteringen op de lange termijn. Lumina Learning hanteert een humanistische benadering en ziet mensen als “human beings” in plaats van “human doings”. Onze Lumina-consultants helpen organisaties te transformeren door het transformeren van de mensen.

De tools van Lumina Learning leiden tot verbinding, diepgaande bewustwording en optimale samenwerking. Dit komt het individu, het team en de organisatie ten goede. Het doel is om u de sleutel tot succes in handen te geven door uw organisatie relevante inzichten, kennis en praktische instrumenten aan te reiken.

Wat kunnen wij u bieden met Lumina?

  • Inzicht in eigen persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen
  • Persoonlijk leiderschap versterken
  • Persoonlijke effectiviteit verhogen
  • Duurzame gedragsontwikkeling
  • Het versterken van teams
  • Onderlinge communicatie verbeteren
  • Verbeteren salesperformance
  • Verdieping in individuele coaching aanbrengen

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie