Franchise & Formule Advies

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut bieden wij trainingen en opleidingen gericht op de franchise- en formulewereld.

Franchise-opleidingen

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut (NFFO) biedt B&P trainingen en opleidingen aan gericht op de franchise- en formulewereld. Met het aanbieden van praktijkgerichte, leerzame, interactieve trainingen en opleidingen stellen wij onze jarenlange ervaring en knowhow ter beschikking aan franchisegevers en franchisenemers. Deze worden enerzijds gegeven als open trainingen en opleidingen en anderzijds als op maat gesneden incompany-trainingen.

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op franchisegevers, franchisenemers, franchisemanagers, formulemanagers en dienstverleners naar de franchisewereld.

Trainingen en opleidingen
Het NFFO biedt de volgende trainingen, opleidingen en modules aan:

Reactie van één van onze deelnemers:
“Wat ik voornamelijk geleerd heb tijdens de training is de diversiteit van onderwerpen binnen het begrip franchise, waarbij bij elk onderwerp de specialist als trainer fungeerde om tekst en uitleg te geven. Alle denkbare onderwerpen worden behandeld en direct toegepast op de formule waardoor er niet alleen een hoop verduidelijking ontstond van de te verbeteren punten, als ook inzicht in de ontbrekende punten. Met veel enthousiasme en positiviteit van de specialisten/trainers van het NFFO heb ik handvaten gekregen om onze formule te versterken en te verbeteren.”

Incompany
Al onze opleidingen en trainingen kunnen wij ook in-company voor u verzorgen. Een in-company training stelt u in staat om uw medewerkers dezelfde opleiding te laten volgen op een door u gekozen locatie. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen, of wanneer u de wens heeft om een groep medewerkers te trainen in een specifiek onderwerp. Wij passen dan onze standaard opleidingen voor u aan op basis van uw wensen.

Het kan ook zijn dat u een trainingsprogramma geheel op maat voor uw organisatie ontwikkeld wilt hebben. Immers, iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek en doelstellingen. Een bijpassend trainingsprogramma kan u helpen in het realiseren van uw doelstellingen.

 

Franchise & Formule Advies

Franchise-opleidingen

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut bieden wij trainingen en opleidingen gericht op de franchise- en formulewereld.

Voorzitterschap & interim-management

Wij beschikken over ervaring als franchisegever, franchisenemer én ondernemer, waardoor wij voor elke franchise- en formuleorganisatie op adequate wijze specifieke posities kunnen vervullen.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats zodat u de juiste keuze kunt maken.

Werving & selectie

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. Wij helpen u bij het voorkomen van de traditionele valkuilen.

Franchisecontracten & franchisehandboeken

Dé integrale elementen van een formule. In een (franchise)contract worden de uitgangspunten van de formule juridisch vastgelegd. Het handboek vormt dé praktische uitwerking van de formule.

Ontwikkeling (nieuwe) formules

Zowel voor een bestaande, succesvolle organisatie als voor een nieuw idee of concept, geldt dat u wellicht nadenkt over een mogelijke vorm van commerciële samenwerking.

Formule-begeleiding

Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!