Franchise & Formule Advies

Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!

Formule-begeleiding

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen organisaties die binnen hun organisatie een vorm van commerciële samenwerking (willen) gebruiken. Dit hoeft niet per definitie franchising te zijn, maar kan ook in de vorm van een coöperatie, licentie-structuur, dealerorganisatie, agentschap of joint venture.

Wij bieden een breed palet aan diensten en innovatieve producten en kunnen u van A tot Z adviseren, begeleiden en ondersteunen. Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wilt u de organisatie verder professionaliseren? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!

Hierbij kunt u denken aan:

Franchise & Formule Advies

Franchise-opleidingen

Met het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut bieden wij trainingen en opleidingen gericht op de franchise- en formulewereld.

Voorzitterschap & interim-management

Wij beschikken over ervaring als franchisegever, franchisenemer én ondernemer, waardoor wij voor elke franchise- en formuleorganisatie op adequate wijze specifieke posities kunnen vervullen.

Vestigingsplaatsonderzoek

Wij beoordelen voor u de geschiktheid van een vestigingsplaats zodat u de juiste keuze kunt maken.

Werving & selectie

Het succes van een formule is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en de kwaliteit van de individuele ondernemers. Wij helpen u bij het voorkomen van de traditionele valkuilen.

Franchisecontracten & franchisehandboeken

Dé integrale elementen van een formule. In een (franchise)contract worden de uitgangspunten van de formule juridisch vastgelegd. Het handboek vormt dé praktische uitwerking van de formule.

Ontwikkeling (nieuwe) formules

Zowel voor een bestaande, succesvolle organisatie als voor een nieuw idee of concept, geldt dat u wellicht nadenkt over een mogelijke vorm van commerciële samenwerking.

Formule-begeleiding

Heeft u de behoefte om uw formule aan te passen? Wilt u verder groeien met uw formule? Wij hebben de deskundigheid in huis om uw formule naar een hoger niveau te tillen!