Active business support

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer

Het is een feit: één op de drie debiteuren betaalt zijn facturen niet op tijd. Grote kans dus dat ook uw klanten bij tijd en wijle nalatig zijn, waardoor ruim dertig procent van uw omzet te laat binnen komt. Betreurenswaardig, want die traagheid voelt u in de portemonnee. Bovendien moet u aanmaningen versturen, debiteuren nabellen en vervelende gesprekken voeren. Zaken waar u zich als ondernemer liever niet mee bezig wilt houden.

U kunt dit onwenselijke scenario eenvoudig voorkomen. Hoe? Door actief debiteurenbeheer toe te passen. B&P debiteurenbeheer heeft continu inzicht in uw debiteurenstand. Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer. Maak een afspraak en laat uw voordeel berekenen!

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie