Active business support

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Crowdfunding is een nieuwe, populaire en aantrekkelijke manier van financiering waarbij een grote groep mensen ieder een klein bedrag inlegt om een project of onderneming te financieren. Maar crowdfunding gaat over meer dan financiering alleen. Het kan ondernemers in staat stellen kapitaal te vergaren, maar biedt – mits goed ingezet – ook mogelijkheden voor marketing, het delen van kennis en contacten en binding met ambassadeurs. Maar het is geen ‘easy money’ en het vereist een slimme campagne.

Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd. Wij nemen het werk voor u uit handen zodat de aanvraag niet alleen sneller ingediend kan worden, maar ook sneller verwerkt wordt. Wij verzamelen en controleren alle benodigde gegevens, schrijven de pitch, dienen de aanvraag in bij het platform en monitoren de voortgang. Dat heeft als voordeel dat u het benodigde geldbedrag nog sneller op uw rekening heeft staan.

 

Active business support

Outsourcing & interim

B&P is de full service partner op het gebied van uw financiële administratie, controle en rapportage.

Internationaal

Wij zijn aangesloten bij MGI, een gerenommeerd, internationaal netwerk van accountants, consultants en belastingadviseurs.

Crowdfunding

Voor het aantrekken van financieringen maken wij veelvuldig gebruik van crowdfunding. Wij hebben ondernemers al bij veel aanvragen via crowdfunding succesvol geadviseerd.

Prestatieverbetering & benchmarking

Met onze hulp bent u te allen tijde verzekerd van een trefzekere reactie zodat u succesvol kunt blijven presteren.

Inkoopadvies

Onze inkoopadviseurs kunnen u exact vertellen voor welke diensten of producten u teveel betaalt en hoe u op een verantwoorde manier kunt besparen.

HRM

Wij helpen u bij het inrichten van uw HRM functie, zodanig dat dit past bij de omvang en aard van uw onderneming en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Debiteurenbeheer

Wij nemen het zo snel mogelijk innen van uw facturen professioneel over. Wij bewijzen u dat er geld te verdienen valt aan uw debiteurenbeheer.

Corporate Finance

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van fusies en overnames, koop en verkoop van ondernemingen, het uitvoeren van bedrijfswaardering en het aantrekken van financieringen.

Franchise & Formule Advies

De meest veelzijdige partner voor een succesvolle franchiseorganisatie