Accountancy

Een onafhankelijke en betrouwbare controle van de jaarrekening geeft inzicht aan stakeholders en management.

Audit

Een onafhankelijke en betrouwbare controle van de jaarrekening geeft inzicht aan stakeholders en management. Onze AFM-vergunning stelt ons niet alleen in staat om wettelijke controles uit te voeren en controleverklaringen te verstrekken, maar geeft ook een kwaliteitsborging voor al het werk dat wij uitvoeren. De hoogwaardige professionaliteit die nodig is om een vergunning te krijgen en te behouden is voor ons een belangrijk uitgangspunt bij alle diensten die wij leveren.

Wij voeren audits uit bij nationaal maar ook bij internationaal opererende opdrachtgevers. Wij maken bij onze controlewerkzaamheden gebruik van uw interne beheersingsmaatregelen en leveren toegevoegde waarde door met u mee te denken over hoe u de grip op uw organisatie kunt vergroten.

Naast jaarrekeningcontrole verzorgen wij beoordelingsopdrachten, assurance-opdrachten en subsidieverklaringen.

Accountancy

Juridisch

Onze juridische dienstverlening richt zich met name op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Ketenadministratie

De financiële administratie van de aangesloten ondernemers wordt op een uniforme wijze gevoerd. Hierdoor is het mogelijk de prestaties met elkaar te vergelijken.

Salarisadministratie

Wij kunnen u deze administratieve verplichting uit handen nemen en u adviseren over de inrichting van uw loonadministratie.

Fiscaal

De fiscale wetgeving is een doolhof van regels. Wilt u hierin niet verdwalen dan heeft u een leidende hand nodig om uit het doolhof te komen.

Audit

Een onafhankelijke en betrouwbare controle van de jaarrekening geeft inzicht aan stakeholders en management.

Accountancy

Ondernemen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Dat vraagt om meer dan een jaarrekening, die wij overigens graag voor u opstellen.