Accountancy

Ondernemen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Dat vraagt om meer dan een jaarrekening, die wij overigens graag voor u opstellen.

Accountancy

Ondernemen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Dat vraagt om meer dan een jaarrekening, die wij overigens graag voor u opstellen. B&P biedt u extra inzicht in uw financiële positie met tussentijdse rapportages, begrotingen en liquiditeitsoverzichten. Sterker nog, we kunnen zelfs uw volledige administratielasten uit handen nemen.

En of we nu projectmatig of op adviesbasis voor u werken, we schuiven regelmatig bij u aan om uw bedrijfsvoering door te nemen. Wij denken met u mee en adviseren u op het juiste moment. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen. Dit alles op een deskundige, concrete en onderbouwde manier, zodat u er direct mee aan de slag kunt gaan. Zo voelt u zich daadwerkelijk ondersteund en kunt u zich concentreren op uw onderneming.

Zippy. Voor de verwerking en rapportage van uw administratie, maar ook het inzicht in uw bedrijfsvoering, maakt B&P gebruik van Zippy.

Wat kan Zippy voor u betekenen?


Online administratie

    Klik hier om in te loggen.

Accountancy

Juridisch

Onze juridische dienstverlening richt zich met name op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Ketenadministratie

De financiële administratie van de aangesloten ondernemers wordt op een uniforme wijze gevoerd. Hierdoor is het mogelijk de prestaties met elkaar te vergelijken.

Salarisadministratie

Wij kunnen u deze administratieve verplichting uit handen nemen en u adviseren over de inrichting van uw loonadministratie.

Fiscaal

De fiscale wetgeving is een doolhof van regels. Wilt u hierin niet verdwalen dan heeft u een leidende hand nodig om uit het doolhof te komen.

Audit

Een onafhankelijke en betrouwbare controle van de jaarrekening geeft inzicht aan stakeholders en management.

Accountancy

Ondernemen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Dat vraagt om meer dan een jaarrekening, die wij overigens graag voor u opstellen.