Accountancy

Innovatieve (digitale) financiële dienstverlening

Of u net gestart bent met uw onderneming of al meerdere groeistappen hebt genomen, is voor ons niet essentieel. Of u klein bent of middelgroot, regionaal of internationaal opereert, evenmin. Voor een ondernemer is een betrokken en deskundige accountant en adviseur simpelweg een must.

Op basis van onze expertise èn persoonlijke aanpak, kunnen wij u uitstekend bijstaan in uw bedrijfsvoering. Altijd met oog voor uw bedrijf, branche en toekomstplannen. Samen zorgen we voor een gezonde financiële basis en een bedrijfsstructuur die staat als een huis.

Juridisch

Onze juridische dienstverlening richt zich met name op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Ketenadministratie

De financiële administratie van de aangesloten ondernemers wordt op een uniforme wijze gevoerd. Hierdoor is het mogelijk de prestaties met elkaar te vergelijken.

Salarisadministratie

Wij kunnen u deze administratieve verplichting uit handen nemen en u adviseren over de inrichting van uw loonadministratie.

Fiscaal

De fiscale wetgeving is een doolhof van regels. Wilt u hierin niet verdwalen dan heeft u een leidende hand nodig om uit het doolhof te komen.

Audit

Een onafhankelijke en betrouwbare controle van de jaarrekening geeft inzicht aan stakeholders en management.

Accountancy

Ondernemen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Dat vraagt om meer dan een jaarrekening, die wij overigens graag voor u opstellen.